Transport

Transport

Livrarea produselor achizitionate de pe antifashion.ro  se face prin intermediul firmei de curierat DPD Courier sau prin Posta Romana, iar tariful perceput este de 17 lei pe comanda in toata tara.

Termenul de livrare este intre 24 – 48 de ore, cu prelungirea termenului in cazul livrarii comenzii cu Posta Romana.

In conditii speciale, ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare, caz in care clientul va fi instiintat din timp.

De asemenea, in cazul in care informatiile de livrare sunt furnizate gresit sau sunt incomplete, iar clientul nu instiinteaza antifashion.ro  sau nu le modifica, atunci termenele de livrare se modifica. Daca in 24 de ore clientul nu modifica informatiile de livrare, atunci antifashion.ro  poate anula comanda.

Antifashion.ro are dreptul de a refuza comenzile suspecte (număr foarte mare de produse comandate sau repetarea unor comenzi returnate). De asemenea, antifashion.ro  are dreptul se anuleze comenzile platite cu cardul bancar online in cazul in care procesorul de plati online (plationline.ro ) il instiinteaza pe acesta ca tranzactia este frauduloasa.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către antifashion.ro printr-o notificare scrisă (email) sau telefonic. Termenul de procesare a comenzii este de maxim 2 zile lucrătoare. Termenul de livrare al produselor este intre 1 și 3 zile lucrătoare din momentul procesării comenzii (predării către curier). În zilele nelucrătoare și sărbătorile legale nu se fac procesări sau livrări de comenzi.

Conform legilor în vigoare, comanda plasată pe acest site se consideră un contract între cumpărător și vânzător, fiecare parte trebuind să își îndeplinească atribuțiile.